• Górne menu
  • Zawartość
  • Stopka
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa nr 3
      im. Bolesława Krzywoustego
      w Białogardzie
  • Polski (Polish)
    + -
    Logowanie
    • Strona domowa
    • Szkoła Podstawowa nr 3
      im. Bolesława Krzywoustego
      w Białogardzie
    • Strona główna
    • Aktualności
    • Projekt Fabryka Kompetencji Kluczowych
    • Laboratoria Przyszłości
      • Laboratoria Przyszłości
    • Album fotograficzny
    • Dokumenty
    • Projekt Pomorze Zachodnie
    • Uczniowie i rodzice
      • Z życia szkoły
        • Tygodniowe menu
        • Dla rodziców
      • Samorząd Uczniowski
        • Regulamin SU
        • Plan pracy SU
      • Wolontariat
      • Świetlica
      • Listy
        • Koła zainteresowań
        • Nauczyciele
    • E - świetlica
    • Więcej
      • Kontakt
      • O szkole
      • Biblioteka
    Herb Polski
  • Strona główna
  • Uczniowie i rodzice
  • Z życia szkoły
  • Tygodniowe menu
  • 29. - 4. czerwiec

    • Po29. 05.
    • Zupa pieczarkowa
      Makaron świderki
      Sos spaghetti
      Kompot
      AL-7,9
      AL-1
      AL-1,7
      AL-
    • Wt30. 05.
    • Kapuśniak z kapusty kiszonej
      Ziemniaki
      Roladka drobiowa w sosie
      Marchewka z jabłkiem
      Kompot
      AL-9
      AL-
      AL-1
      AL-7
      AL-
    • Śr31. 05.
    • Zupa dyniowa
      Kasza jęczmienna na sypko
      Gulasz mięsny
      Buraczki z kw.cytrynowym
      Kompot
      AL-7,9
      AL-1
      AL-1
      AL-
      AL-
    • Cz01. 06.
    • Chłopska z zacierką
      Ziemniaki
      Kotlet schabowy
      Sur. z kapusty świeżej
      Kompot
      AL-7,9
      AL-
      AL-1,3,7
      AL-
      AL-
    • Pt02. 06.
    • Zupa kalafiorowa
      Ziemniaki
      Pulpet rybny w sosie pomidorowym
      Sałata z jogurtem naturalnym
      Kompot
      AL-7,9
      AL-
      AL-1,3,4,7
      AL-7
      AL-
    • So03. 06.
    • Nieczynna
    • Ni04. 06.
    • Nieczynna
  • Alergeny

    ALERGENY :
    1. Ziarna zbóż zawierające GLUTEN, tzn. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz czy też pszenica kamut, a także ziarna odmian hybrydowych powyższych zbóż oraz produkty przygotowane na ich bazie
    2. SKORUPIAKI i produkty pochodne
    3. JAJA i produkty pochodne;
    4. RYBY i produkty pochodne
    5. ORZESZKI ZIEMNE (arachidowe) i produkty pochodne
    6. SOJA i produkty pochodne
    7. MLEKO i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
    8. ORZECHY tj. migdały (Amygdalus communis L.), orzechy laskowe (Corylus avellana), orzechy włoskie (Juglans regia), orzechy nerkowca (Anacardium occidentale), orzeszki pekan (Carya illinoinensis), orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa), pistacje / orzechy pistacjowe (Pistacia vera), orzechy makadamia (Macadamia) lub orzechy Queensland (Macadamia ternifolia), a także produkty pochodne z wyjątkiem orzechów wykorzystywanych do produkcji destylatów alkoholowych, w tym alkoholu etylowego pochodzenia rolniczego
    9. SELER i produkty pochodne
    10. GORCZYCA i produkty pochodne
    11. NASIONA SEZAMU i produkty pochodne
    12. DWUTLENEK SIARKI i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców
    13. ŁUBIN i produkty pochodne
    14. MIĘCZAKI i produkty pochodne
    • Linki

      • Webmaster
      • Wsparcie techniczne
      • Informacje o dostępności
      • Informacje prawne
      • Polityka prywatności
      • Metryczka
      • Mapa strony
      • O nas
      • Kontakt
      • Aktualności
    • Kontakty

      • Szkoła Podstawowa nr 3 im. Bolesława Krzywoustego w Białogardzie, ul. Chopina 8
      • sp3bialogard@wp.pl
      • Sekretariat 723 221 668 Pedagog 723 221 669 Pielęgniarka 723 221 670 Kierownik administracyjny 723 221 673
      • ul. Chopina 8 78-200 Białogard Poland
  • Wersja dla słabowidzących + -
  • Powered by aSc EduPage