Tygodniowe menu
- Po27. 10.
 Zupa jarzynowa
 
 Makaron z twarogiem i z masełkiem
 
 Jabłko
 
 Kompot
 AL-7,9
 
 AL-1,7
 
 AL-
 
 AL-
- Wt28. 10.
 Zupa ogórkowa
 
 Ziemniaki
 
 Kotlet mielony duszony
 
 Fasolka żółta z ziołami
 
 Woda z miodem i cytryną
 AL-7,9
 
 AL-
 
 AL-1,3
 
 AL-
 
 AL-
- Śr29. 10.
 Krupnik z natką
 
 Ziemniaki
 
 Bigos z kapusty kiszonej
 
 z mięsem i z wędliną
 
 Kompot
 AL-1,7,9
 
 AL-
 
 AL-
 
 AL-6,9,10
 
 AL-
- Cz30. 10.
 Rosół z makaronem
 
 Ziemniaki
 
 Kurczak opiekany
 
 Marchewka z jabłkiem
 
 Kompot
 AL-1,9
 
 AL-
 
 AL-
 
 AL-7
 
 AL-
- Pt31. 10.
 Zupa pieczarkowa
 
 Ziemniaki
 
 Filet rybny duszony
 
 Sałata z jogurtem naturalnym
 
 Kompot
 AL-7,9
 
 AL-
 
 AL-1,3,4
 
 AL-7
 
 AL-
- So01. 11.
- Nieczynna
- Ni02. 11.
- Nieczynna
 
- AlergenyALERGENY :
 1. Ziarna zbóż zawierające GLUTEN, tzn. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz czy też pszenica kamut, a także ziarna odmian hybrydowych powyższych zbóż oraz produkty przygotowane na ich bazie
 2. SKORUPIAKI i produkty pochodne
 3. JAJA i produkty pochodne;
 4. RYBY i produkty pochodne
 5. ORZESZKI ZIEMNE (arachidowe) i produkty pochodne
 6. SOJA i produkty pochodne
 7. MLEKO i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
 8. ORZECHY tj. migdały (Amygdalus communis L.), orzechy laskowe (Corylus avellana), orzechy włoskie (Juglans regia), orzechy nerkowca (Anacardium occidentale), orzeszki pekan (Carya illinoinensis), orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa), pistacje / orzechy pistacjowe (Pistacia vera), orzechy makadamia (Macadamia) lub orzechy Queensland (Macadamia ternifolia), a także produkty pochodne z wyjątkiem orzechów wykorzystywanych do produkcji destylatów alkoholowych, w tym alkoholu etylowego pochodzenia rolniczego
 9. SELER i produkty pochodne
 10. GORCZYCA i produkty pochodne
 11. NASIONA SEZAMU i produkty pochodne
 12. DWUTLENEK SIARKI i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców
 13. ŁUBIN i produkty pochodne
 14. MIĘCZAKI i produkty pochodne

